Nieuwsbrief 2 van 2019: Vooruitblik 21e Scratch

Inschrijving 21e Scratch start per 1 oktober aanstaande

Vanaf 1 oktober aanstaande kan online worden ingeschreven voor de 21e  Scratch Messiah op zaterdag 15 februari 2020 in de St.Jacobskerk te Vlissingen o.l.v. meesterdirigent Jules van Hessen en met solisten Lauren Armishaw, sopraan, Carina Vinke, alt, Jean-Léon Klostermann, tenor en Robbert Muuse, bas. Eind september worden de uitnodigingen voor koor en orkest verzonden en kan de inschrijving hiervoor gestart worden.
In de tussentijd kunt u uw vrienden of vriendinnen of uw mede koorleden attent maken op het fenomeen Scratch Messiah Zeeland, zodat we de komende Scratch weer een grote groep enthousiaste zangers en zangeressen, maar ook concertbezoekers  kunnen verwelkomen.

RABO club Support

De  RABO bank heeft van 27 september tot 8 oktober weer een actie om voor allerlei instellingen en verenigingen geld te kunnen verdienen doormiddel van het stemmen op hun favoriete club. Je moet dan echter wel lid zijn van de RABO bank, alleen een rekening is niet voldoende, maar is heel eenvoudig en na te lezen via hun website.
Graag roepen wij u op uw stem op de Stichting Scratch Messiah uit te  brengen zodat wij ook dit jaar weer op een bedrag kunnen rekenen.

Nieuwe Lunchadressen

Omdat ons jarenlang bekende lunchadres Da Xin op het Beursplein er mee gestopt is hebben wij een mooi alternatief gevonden. Kijk hiervoor op de inschrijvingsinfo op onze site, de prijs is hetzelfde gebleven.

Datum 22e Scratch 2021

Ter info de Scratch Messiah in 2021 vindt plaats op zaterdag 6 maart. Noteer het alvast in uw agenda.